Nyheder

Nyheder

I Ry Hallerne sker der altid noget!

På denne side kan du holde dig opdateret og læse SIDSTE NYT.

Kære gæster


Vi holder desværre fortsat lukket for alt indendørs idræt samt alle aktiviteter under projektet Et sundt Ry frem til d. 7. februar 2021. Alle udendørs faciliteter må naturligvis gerne benyttes.


Skal du besøge os efter den 7. februar 2021 er vi klar til at betjene dig på info@ryhal.dk


Vi ønsker jer alle et godt nytår - vi glæder os meget til at kunne åbne dørene igen i det nye år.

Et sundt Ry

KORT OM PROJEKTET

I projektet 'Et Sundt Ry' åbner Ry Hallerne op for nye aktiviteter, hvor borgerne i Ry og omegn får nye muligheder for fællesskaber, da relationer har afgørende betydning for vores trivsel.

Derfor vil Ry Hallerne stille inde- og udefaciliteter til rådighed for at såvel nye brugere som eksisterende foreninger inviteres til at bidrage med muligheder for at flere deltager i aktive fællesskaber, hvor samværet omkring en aktivitet vil kunne skabe nye netværk. I denne sammenhæng uddannes frivillige Sundhedsmotivatorer, som kan varetage disse aktive fællesskaber og skabe trygge rammer for brugerne.


VISIONEN er, at Ry Hallernes ”åbne arme” og ønske om at være noget for hinanden som et samlingssted, vil kunne medvirke til at flere mennesker i Ry, unge som ældre, gennem nye muligheder for deltagelse i aktive fællesskaber opnår øget trivsel og sundhedsfremme.


FORMÅLET er at mindske ensomhed og fremme fællesskabet gennem aktivitet, og herigennem give borgerne i Ry alternativer til eksisterende tilbud i håbet om at ramme en bredere del af befolkningen.


FÅ HJÆLP AF EN SUNDHEDSMOTIVATOR

Det er muligt at møde Sundhedsmotivatorer i Ry Hallerne og andre steder i landet. Sundhedsmotivatorer er uddannede frivillige, som kan vejlede eksisterende eller nye brugere, som ønsker at indgå i et aktivt fællesskab eller fokusere på egen sundhed.

Har du lyst til at møde en Sundhedsmotivator til en uforpligtende snak?

Send en mail til Kirsten Hørlück Skov på info@ryhal.dk

 

BLIV SUNDHEDSMOTIVATOR

Som Sundhedsmotivator klædes du på via et internt et-dags-kursus. På kurset lærer du hvordan du kan vejlede den enkelte bruger ud fra deres oplevede udfordringer og hjælpe med at indgå i et nyt fællesskab, samt få inspiration til aktiviteter, træning og hvordan man danner rammerne for et trygt fællesskab.


Deltagere på Sundhedsmotivatorkurset indgår i et fagligt og socialt fællesskab og har et bredt netværk efter endt uddannelse. Sundhedsmotivatorer gør noget godt for andre der har lyst til at have fokus på sundhed og gerne vil prøve at indgå i et aktivt fællesskab. Sundhedsmotivator kurset er en del af projektet ’Et Sundt Ry’ hvor Ry Hallerne danner rammen.


Vi forventer at afholde endnu et kursus til foråret i 2021 i Ry Hallerne.

Henvendelse med spørgsmål til kurset, hold eller projektet bedes ske til Kirsten Hørlück Skov på info@ryhal.dk eller tlf. 28198447


Coronavirus (COVID-19)

Opdateret d. 30/12-2020

Nedenfor finder du en oversigt over de generelle retningslinjer som har indflydelse på idræt- og kulturlivet. Disse retninglinjer gælder foreløbigt indtil d. 28. februar 2021. Vi håber vi kan åbne Hallerne op igen mandag d. 8. februar. Følgende restriktioner vil formodentlig fotsat være gældende i Ry Hallerne når vi åbner op igen i 2021:

 

 • Forbud mod at forsamles mere end 10 personer.
 • Forsamlingsforbuddet gælder både indendørs og udendørs aktiviteter
 • Der er dog en undtagelse for dette for idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge op til 21 år inklusiv evt. ansvarlige personer over 21 år, hvis dette vurderes nødvendigt for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der må maksimalt samles 50 til disse aktiviteter.
 • I lokaler, lokaliteter og arrangementer mv., hvor kunder, besøgende eller deltagere i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, bane eller lignende må der være op til 500 personer til stede.
 • Personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir
 • Kravet om brug af mundbind eller visir gælder fortsat ikke, når man sidder ned eller hvis det ikke kan bæres grundet aktivitetens natur (f.eks. ved badning, i forbindelse med omklædning).
  • Det er fortsat muligt at booke vores mødelokale, da der må afvikles kursus og aftenskole arrangementer hvis man maksimalt er 10 personer forsamlet. Man må dog være op til 500 personer til stede, hvis elever og kursister i al væsentlighed er siddende på faste pladser med retning mod en scene, bane eller lignende. Underviseren må dog stå op undervejs. Send en mail på info@ryhal.dk, så finder vi en ansvarlig løsning sammen.


   Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

   Vi henviser til at du søger svar hos den forening du er medlem af eller du kan tage kontakt til os på info@ryhal.dk 


   Tak for din forståelse.


   Aktuelle hold

   KONDITUR - STARTER IGEN LØRDAG D. 13/2-2021

   Kondituren er for alle - lige fra idrætsuvante til den vante løber i alle aldre. Kondituren byder på to ruter hver lørdag på henholdsvis 2,5 og 5 km. Vi ligger op til følgende muligheder:

   • Gå ruterne på 2,5 km eller 5 km
   • Løb ruterne på 2,5 km eller 5 km 


   Der er mulighed for at benytte Ry Hallernes omklædning før og efter turen. Så inviter din ven, familie, kollega eller nabo med ud i den friske luft i Ry’s skønne naturområder - det er gratis at deltage.

   Kondituren er opstartet i samarbejde med Ro Klubben, hvor Ry Hallernes Sundhedsmotivatorer er ansvarlige for holdet.


   >Du kan hente brochuren her< 


   GÅ DIG I GANG - STARTER IGEN MANDAG D. 8/2-2021

   Gå dig i gang er for dig der gerne vil, men mangler motivation eller kunnen for at være aktiv. På ’Gå dig i gang’ kan alle være med. Der vil hverken være løb, hop eller for hurtig gang. Kom med Ry Hallernes Sundhedsmotivatorer med på en gå tur i det fri - der er garanti for godt selskab. Hvor lang turen bliver afgøres af dagsformen, men én ting er sikkert: alle går sammen og følges ad.


   >Du kan hente brochuren her<

   Se nyhederne først!

   Følg os på Facebook og

    Instagram

   Ry Hallerne

   Thorsvej 32

   8680 Ry

   CVR/SE nr.  26 49 69 18

   Tlf.: 8689 1749

   Mail: info@ryhal.dk